Tunamar Peshore elektronike

Publikuar nga Chat from Elbasan 184

Detajet e reklamës

Tunamar shpk operon ne tregun Shqipetar prej disa vitesh. Kompania ka tre veprimtari të specializuara dhe të lidhura me prodhimin, vendosjen në punë dhe mirëmbajtjen e Peshoreve elektronike Industriale.Tregu i biznesit përbëhet nga konsumatorët që blejnë në biznesin tonë dhe njerëzve të tjerë të cilët mund të bëhen klientët tanë. Pra klientët realë dhe potencialë. Qëllimi i firmës është që të rrisë besnikërinë e konsumatorit për produktet që tregtohen, të kënaqi nevojat e tyre, sjellje dhe aftësi të mira komunikimi për shërbimin e tyre të shpejtë dhe një çmim të arsyeshëm i cili është një nga faktorët kryesorë që ndikon në blerjet, duke u bazuar në zhvillimet e fundit në studimin e psikologjisë së kërkesës konsumatore. Cel:+355 68 20 43 271 E-mail: tunamar.peshore@gmail.com Web: www.tunamar.al

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt