Shtëpi dykatëshe e mobiluar tek Shkolla e Bashkuar në Tiranë

Publikuar nga Bledar from Tiranë 344

Detajet e reklamës

Shtëpi dykatëshe me çati mbas spitalit amerikan (shkolla e bashkuar) me sip. trualli 365m2 dhe shtëpia është 112m2. Kati i parë është i mobiluar dhe ka sallon / kuzhinë / dy dhoma / korridor dhe banjo, ndërsa katin e dytë janë bërë vetëm ndarjet. Në oborr ka pemë të ndryshme dhe një barangë. Shtëpia ndodhet në një zonë të qetë dhe vetëm 3km nga qendra e Tiranës.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt