Shtëpi dykatëshe e mobiluar tek Shkolla e Bashkuar në Tiranë

Publikuar nga Bledar from Tiranë 33

Detajet e reklamës

Shtëpia ndodhet mbas spitalit amerikan (shkolla e bashkuar)dhe është e legalizuar.Trualli është 365m2 dhe shtëpia është 112m2 dhe ka në katin e parë sallon/ kuzhinë/ dy dhoma/ korridor dhe banjo, ndërsa në katin e dytë janë bërë ndarjet. Në oborr ka pemë të ndryshme dhe një barangë. Ndodhet në një zonë të qetë dhe 4 km nga qendra e Tiranës.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt