Shitet dyqan ne Orikum

Publikuar nga pespa from Vlorë 243

Detajet e reklamës

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit shet dyqan ne Orikum, Vlore 118m2, ne katin e pare. Cmimi i dyqanit eshte 80.000 euro Per informacione te metejshme na kontaktoni ne: office.marekting@pespagroup.com

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt