shes ose kembej toke me apartament plus dieferencen ne para

Publikuar nga Chat from Tiranë 286

Detajet e reklamës

Shes toke 725 m2 ne autostraden e re sauk teg.(ose kembej me aprtament plus diferencen e vleres ne para) Buze rruge me certifikate pronesie e pershtatshme per cfaredolloj ndertimi. Ose nderrohet me apartament dhe diferencen ne para

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt