Ocazion

Publikuar nga Chat from Durrës 99

Detajet e reklamës

Ocazion shitet toke ne spitalle 12000 m2 me certefikate pronsie dhe me leje ndertimi e pershtatshme per fabrika kapanone etj. 600 metra nga universiteti. 25 euro m2

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt