Loal Telemarketing kerkon operatore Outbound ne gjuhen Italiane. Orari me kohe te pjesshme 4-6 ore.

Publikuar nga Chat from Vlorë 143

Detajet e reklamës

Loal telemarketing eshte ne kerkim operatoresh per fushaten outbound Telecom Italia. personat e interesuar duhet te kene njohuri minimale te gjuhes italiane pasi ambjenti i punes ofron mundesi permiresimi. Orari me kohe te pjesshme 4 deri ne 6 ore dhe paga minimale 11000 leke qe shtohet me numrin e kontratave per secilin operator.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt