Kerkoj apartament me qira tiran zona astir

Publikuar nga Roland from Tiranë 431

Detajet e reklamës

Jam e interesuar per nje apartament me qira tiran zona astir vetem per muain gusht nga data 14 deri 27 te,jet e mobiluar dhe te ket kondicioner cmimi 170€ tel 0682960487

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt