KERKOHET WEB DEVELOPER

Publikuar nga pespa from Durrës 151

Detajet e reklamës

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion vendin vakant per MENAXHER IMOBILIARE. Kriteret e kerkuara: 1. Kandidati te kete mbaruar Fakultetin Menaxhim Biznesi. 2. Perbejne avantazh eksperienca e meparshme 3. Preferohet vendbanimi ne Durres Te interesuarit te kontaktojne ne :cv@pespagroup.com Nr tel 0689080363

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt