KERKOHET PERKTHYES

Publikuar nga pespa from Durrës 148

Detajet e reklamës

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit njofton per pozicion vakant perkthyes te gjuheve te meposhtme: 1. Gjermanisht 2. Frengjisht Të interesuarit të na kontaktojnë në: E-mail: cv@pespagroup.com Cel. : 0689080363

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt