Jepet me qera nje lokal ne gjendje pune ne zonen e Astirit, pran rruges "Sokrat Miho"

Publikuar nga Agjensia Imobiliare from Tiranë 782

Detajet e reklamës

Ne zonen e Astirit pran rruges "Sokrat Miho" jepet me qera nje lokal ne gjendje pune. Ambienti ka nje siperfaqe prej 200m2 i pajisur me barin dhe nje aneks i vecuar qe sherben dhe si guzhine.

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt