Jap fustane me qera dhe shitje

Publikuar nga Rine from Tiranë 55

Detajet e reklamës

Fustanet jane te reja dhe jane unike (vetem nje fustan i cdo tipi do jete ne dispozicion). Jane te dizajnuara nga dizajneret me te njohur Kosovar si, : Valdrin Sahiti, Kujta&Meri etij

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt