DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE

Publikuar nga Chat from Lushnjë 39

Detajet e reklamës

DYQAN + GARAZH ME QERA NE LUSHNJE Në zonën më të bukur të qytetit të Lushnjës, ne BULEVARDI SHËTITORJA E PALMAVE, jepen me qera: 1) Dyqan 100 metra katrore 2) Garazh 35 metra katrore Të gjitha këto kanë pllaka të reja Instalimet hidraulike dhe elektrike janë të reja Garazhi mund të përdoret si një depo për biznesin tuaj. I SHKELQYER PER CDO BIZNES. Për çdo informacion telefononi në numrin 0039-3291974064

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt