Tequila Lounge kerkon ndihmes banakier/e

Publikuar nga Tequila Lounge: 2017-09-22 13:02:15 from Shqipëria 103

Detajet e reklamës

Tequila Lounge kerkon ndihmes banakier/e , turni i dyte.
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt