TELEFON SAMSUNG KUNDRA UJUT DHE SHUM I FORTE

Publikuar nga Kristi: 2017-10-12 01:01:43 from Shqipëria 79

Detajet e reklamës

SHITET TELEFON SAMSUNG KUNDRA UJUT DHE SHUM I FORTE E REZISTUES NGA GJITHCKA.
Çmimi:

49 EUR

Komuna: Durrës
Prodhuesi: Samsung
Modeli: GT-B9388

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt