Shtetesia e Bashkimit Europian: regjistrimi ligjor, nje garanci 100% e - Berati

Publikuar nga 123456789 2017-06-21 13:04:51 from Shqipëria 96

Detajet e reklamës

Shtetesia e Bashkimit Europian: regjistrimi ligjor, nje garanci 100% e marrjes
Formulimi ligjor i shtetesise se Bashkimit Evropian. 100% rimbursim te kontrates dhe per te marre, ne qofte se ju jeni duke mohuar shtetesine. Femijet nen 18 vjec te merrni te lire me prinderit e tyre.
Krijimi i shtetesise Bashkimit Evropian, ju mund te:
- Pa viza me shume se 157 vende te botes;
- Per te marre nje vize ne Shtetet e Bashkuara ne baze te nje procedure te thjeshtuar per 10 vjet;
- Gain falas ose reduktuar trajnimin femijet tuaj ne shkolla ne Evrope;
- Per te marre nje pune pas diplomimit ne shkollat dhe#8203;dhe#8203;e mesme apo te levizin per ne BE;
- Per te marre perfitimet sociale dhe garanton qytetaret sociale te Bashkimit Evropian.

Cmimi "ne". Kostoja perfundimtare do te percaktohet ne varesi te skemes se marre.

Dokumentet evropiane
Ne te hartoje dokumente te nje shtetasi te nje vendi evropian plotesisht ligjore.
Dokumentet perfshijne nje pasaporte, nje ID identifikimi, patenten e makines, te gjitha dokumentet zyrtare jane plotesisht, kryer ne te gjitha bazat e te dhenave perkatese dhe te perfshihet ne regjistrin e perbashket, i projektuar per te liruar qendrimi, studim, pune, udhetimit dhe me shume, BE-ja dhe me tej e saj ! ne jemi prodhues te vecante te cilesise documents.We te rreme dhe te verteta ofrojne vetem pasaporta origjinale me cilesi te larte te regjistruara dhe te paregjistruara, patentat, kartat e identitetit, pulla, vizat, diplomat shkollore dhe produkte te tjera per nje numer te vendeve te tilla si SHBA, Australi, Belgjike , Brazil, Kanada italiane, Finlanda, Franca, Gjermania, Izraeli, Meksika, Hollanda, Afrika e Jugut, Spanja, Britania e Madhe dhe ne mbare boten.
Emri Skype: kenhiner600

  • Pagesa: 100

  • Kategoria: Sherbime Profesionale

  • Qyteti: Berati

  • Adresa: Berati

  • Lexime: 518 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt