Punëtore për byrektore

Publikuar nga marjan: 2017-09-30 13:02:39 from Shqipëria 116

Detajet e reklamës

Ofrohet punë në byrektore
Të jetë me eksperiencë
adresa rruga e re e trenit
pallati 129/1
Kontakt Marjan Metushi
Çmimi:

-

Komuna: Elbasan
Sektori : Restorante/Bare dhe Shitore

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt