Projekt nga Pespa Alumin - Restorant - Tirane

Publikuar nga 0689080365 2017-06-22 12:35:00 from Shqipëria 163

Detajet e reklamës

Projekt nga Pespa Alumin - Restorant

  • Pagesa: 0 Euro

  • Kategoria: Ndertime dhe Ristrukturime

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: Lagjia 14 Shkozet

  • Lexime: 349 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt