operatore ne gjuhen gjermane angleze italiane

Publikuar nga Capital Market Solutions: 2017-10-17 01:02:05 from Shqipëria 70

Detajet e reklamës

CMS kompani lider ne fushen e Call Center.
Mundesi per kedo qe deshiron te kete nje page ne nivelin e standarteve europiane .
Duke ofruar nje ambient dinamik dhe ambicioz , dicka ndryshe nga te tjeret .

Ne ofrojme
Paga mbi 1000 EURO
Kontrate e rregullt ne baze te Kodit te Punes
Mundesi trajnimi jashte vendit
Page e 13 per te punesuarit me shum se 1 vit
Sigurim Jete dhe Shendeti ne bashkepunim me kompanite me prestigjoze te Sigurimit ne Shqiperi , per persona me me shum se 1 vit pune.
Trajnime me pagese te plote
Transporti I perfshire .Kerkohet


Te zoteroje shume mire gjuhen angleze/ gjermane/italiane


Disponibilitet Full-Time
Aftesi te mira komunikative
Te punoje ne grup
Kapacitet intelektual
Seriozitet ne pune
Ambicie dhe vendosmeri
Preferohet experience e meparshme ne fusha te ndryshme telemarketing.
Te kete arsimin e larte (minimum Bachelor)Nese jeni nje njohes I mire i gjuhes angleze , gjermane ose italine ju ftojme te na vizitoni prane zyrave tona .
Çmimi:

-

Komuna: Tiranë
Sektori : Marketing dhe Media

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt