Okazion.. shitet Iphone 7 plus

Publikuar nga 2018-01-03 13:01:49 from Shqipëria 65

Detajet e reklamës

Pershendetje
kam nje njoftim se fundmi eshte hapur nje faqe qe kerkon puntore qe te punojn online nga shtepia
Shikoni reklamat komerciale dhe ne do të kreditojmë deri në 10 cent në llogarinë tuaj për një shfaqje të njësive të reklamës.
Merrni referime dhe merrni 50% nga të ardhurat e tyre të transferuara në llogarinë tuaj.
Duket të jetë oferta më fitimprurëse në tregun e reklamave të paguara në atë kohë!

Të ardhurat tuaja janë pothuajse të pakufizuara dhe varen nga koha që kaloni para kompjuterit tuaj.
Duke punuar mesatarisht 3-5 orë në ditë, mund të paguani nga 50 $ në 300 $ ose më shumë në llogarinë tuaj.

Të gjitha fondet e fituara ruhen në llogarinë personale të punonjësit dhe paguhen në bankën tuaj
kartë ose llogari elektronike sipas kërkesës në llogarinë tuaj brenda një ore.
kliko tek linku dhe rregjistrohu http://wimoney.club/8660175117139/
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt