Ofohet pune

Publikuar nga Agim: 2018-06-10 13:03:33 from Shqipëria 20

Detajet e reklamës

Banakier, Recepsioniste, Kamarier, Ndihmes-Guzhinjer,

Durres/Golem
Çmimi:

-

Komuna: Durrës
Sektori : Turizëm dhe Hotelieri

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt