More Radio - Lezhe

Publikuar nga 2017-06-21 13:04:59 from Shqipëria 124

Detajet e reklamës

More Radio ka filluar transmetimet ne janar te vitit 2014 .
Nje stacion i ri per Qarkun e Shkodres, Lezhes, Krujes dhe me gjere . Ky stacion synon argetimin e degjuesit duke ju ofruar muziken me te mire , hitet Shqipetare edhe te huaja te momentit edhe nder vite .
Gjithashtu emisjonet e krijuara nga stafi i More Radio i japin degjuesit mundesine e zbavitjes dhe informimit ne cdo ore te dites .
More Radio eshte nje proces i vazhdueshem rritje dhe ndryshimi .
More Radio mund te ndiqet OnAir ne frekuencen 103.2 Mhz Ne rrethin e Shkodres, Lezhe, Krujes e me gjere, gjithashtu edhe OnLine ne Web Page http://www.moreradio.al
Per Rreklama Kontaktoni ne Tel : 00355696020050 ose 0035569 82 65 600

moreradio1.png (Format Kb)
  • Pagesa: 0

  • Kategoria: Sherbime Profesionale

  • Qyteti: Lezhe

  • Adresa:

  • Lexime: 378 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt