Kerkoi Kujdestare Per Femije Ne Zvicerr - Tirane

Publikuar nga 0041765665860 2017-06-20 14:44:03 from Shqipëria 221

Detajet e reklamës

Kerkoi kujdestare per 2 Femije 6 vjeqare dhe 18 muje ne Zürich te Zvicrres
Nese keni interesa lajmrohu ne email [email protected] ose +41765665860

  • Pagesa: 500 Euro

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa:

  • Lexime: 448 here
  • Pozicioni: 0

  • Arsimi: 0

  • Mosha: 0 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt