Kerkohet Korrier

Publikuar nga Ulysses: 2017-10-05 01:02:01 from Shqipëria 101

Detajet e reklamës

Kompania postare Ulysses kerkon korrier per qytetin e Shkodres Aplikanti duhet te kete patente motorri dhe eksperience ne shperndarje, Te interesuarit mund te na kontaktojne ne :0694004999
Çmimi:

-

Komuna: Shkodër
Sektori : Transport dhe Distribuim

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt