IPhone 7 Plus Jet Black 128GB

Publikuar nga Miri.2016: 2017-06-23 01:00:28 from Shqipëria 104

Detajet e reklamës

IPhone 7 Plus Jet Black 128GB. Eshte i ri dhe i sapo ardhur nga usa. Cmim oferte 105.000lek sa eshte ble edhe nga une.
Çmimi:

105 000 LEK

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7 Plus

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt