iPhone 7 jet black 128

Publikuar nga Jet Black 128 gb: 2017-12-30 13:01:54 from Shqipëria 75

Detajet e reklamës

iPhone 7 jet black 128 gb.
10 muaj telefon i blere ne Itali 909 €, disponoj faturen.
Eshte akoma 11 muaj ne garanci ku ne kuti jane te gjtha aksesoret dhe kufjet te reja.
Gjendja 10/10
E shes se kam mar 8+
Çmimi:

530 EUR

Komuna: Tiranë
Prodhuesi: Apple (Iphone)
Modeli: iPhone 7

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt