dyqan 50 metra katror tek unaza e re titane per berber parukere rroba - Tirane

Publikuar nga 0665518838 2017-06-27 13:05:49 from Shqipëria 119

Detajet e reklamës

dyqan 50 m i pershtacem per berber lokal rroba zyra
  • Pagesa: 2,500 Leke

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale me Qera

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: unaza e re

  • Lexime: 4 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt