Dream Hotel & Bistro - Kerkohet Guzhinier - Tirane

Publikuar nga +355672884883 2017-06-20 14:43:46 from Shqipëria 103

Detajet e reklamës

Kerkohet Guzhinier. Guzhine Italiane, tradicionale dhe snack bar. Njohja e gjuhes Angleze dhe Italiane preferohet. Paga Mujore 30.000 Lek Neto Te interesuarit te dergojne CV me foto.

  • Pagesa: 30,000 Leke

  • Kategoria: Oferta - ofroj vende pune

  • Qyteti: Tirane

  • Adresa: rruga Qemal Stafa 176/1

  • Lexime: 367 here
  • Pozicioni: 0

  • Arsimi: 0

  • Mosha: 0 +10 vjec

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt