BlackBarry Z30

Publikuar nga Ariel: 2017-09-25 01:01:34 from Shqipëria 78

Detajet e reklamës

Telefoni eshte ne gjendje shume te mire shitet per arsye mos perdorimi.. Tel. eshte me 2Gb ram
8 megapixel camera para dhe 2 megapixel para.. Ekrani 5.0 inx. Sistemi 10.0.1
Çmimi:

8 000 LEK

Komuna: Fier
Prodhuesi: BlackBerry
Modeli: Z30

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt