Ambjente me qera Terminali Berat - Berati

Publikuar nga 2017-06-21 08:40:41 from Shqipëria 137

Detajet e reklamës

Terminali i Udhetareve Berat ju ofron ambjente me qera te reja dhe mjaft komode per zhvillimin e biznesit tuaj. Ambjentet jane mjaft te pershtatshme per zyra dhe agjensi turistike . Jeni te mirepritur te na vizitoni prane ambjenteve tona. Cmimi i arsyeshem.

e-mail:[email protected]
cel:0674822286

  • Pagesa: 0

  • Kategoria: Dyqane dhe Lokale me Qera

  • Qyteti: Berati

  • Adresa: Terminali i Udhetareve

  • Lexime: 1167 here

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

Kërko

Kontakt