Ambient Komercial për qera!

Publikuar nga Unkerkoj Al from Tiranë 477

Detajet e reklamës

📬Adresa: Sauk, ndodhet nĂ« buzĂ« tĂ« rrugĂ«s nacionale TiranĂ«-Elbasan(nĂ« Sauk), vetĂ«m 10 minuta nga qendra e TiranĂ«s ☎Nr.Kontakti;+35569688810/+35542255508 Ambienti Komercial ndodhet nĂ« njĂ« pozicion shumĂ« strategjik pĂ«r ushtrimin e aktiviteteve tĂ« ndryshme tregtare, me pamje nga rruga kryesore dhe me njĂ« hapĂ«sirĂ« tĂ« bollshme pĂ«rpara tij, me Lulishte, dhe duke sigururar pĂ«r biznesin tuaj pothuajse 10 vende parkimi. Objekti Ă«shtĂ« i pĂ«rbĂ«rĂ« nga 4 kate ku nĂ« katin e parĂ« ushtron banka e nivelit tĂ« dytĂ« (BKT). HapĂ«sira qĂ« ofrohet me qera janĂ« 3 katet sipĂ«r BKT Sauk, sipĂ«rfaqja e secilit kat Ă«shtĂ« 170 m2 nĂ« total 510 m2. HapĂ«sira e kateve Ă«shtĂ« e ndarĂ« por mund te pĂ«rshtatet lehtĂ«sisht sipas nevojave tĂ« biznesit tuaj. KATI II: PĂ«rbĂ«het nga: 2 (dy) dhoma me tualete brenda, 2(dy) dhoma pa tualete brenda, holl i madh, tualet qĂ«ndror, hapĂ«sire ballkoni nĂ« krahun e rrugĂ«s kryesore dhe nĂ« pjesĂ«n anĂ«sore. KATI III: PĂ«rbĂ«het nga: 2 (dy)dhoma me tualete brenda, 2 (dy) dhoma pa tualete brenda, holl i madh, tualet qĂ«ndror, hapĂ«sirĂ« ballkoni nĂ« krahun e rrugĂ«s kryesore dhe nĂ« pjesĂ«n anĂ«sore. KATI IV(Papafingo): PĂ«rĂ«het nga: 3 (tre) dhoma pa tualete brenda, holl i madh, tualet qĂ«ndror, hapĂ«sirĂ« ballkoni nĂ« krahun e rrugĂ«s kryesore dhe nĂ« pjesĂ«n anĂ«sore. TĂ« gjitha katet janĂ« tĂ« pajisura me sistem kondicionimi mural. Çmimi pĂ«r qera 2.500 Euro/muaj!

Reklamë

h-tech.al

Reklamo tani ne unekerkoj.al Dergo Mail

KĂ«rko

Kontakt